IMG-LOGO

Rock ME for life

Kleurplaatactie


Doe mee aan onze kleurplaatactie en win mooie prijzen t.w.v. 120 Euro (zie onderaan). Dankzij privé giften en het genereus gebaar van Spelgezel IMG te gent is het de moeite waard om deel te nemen. 1 winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle inzendingen en de andere prijs zal voor de mooiste inzending zijn. Op zondag 23 december worden de winnaars bekendgemaakt op onze facebookpagina en tevens krijgen ze elk een gepersonaliseerde, geschilderde gelukskever met de naam op zijn rug.

Download hier je kleurplaat, print hem en leef je uit met de mooiste kleuren. Maak een foto van het eindresultaat en post deze op onze facebookpagina: www.facebook.com/rockmeforlife www.facebook.com/rockmeforlife als antwoord op de post ‘kleurplatenactie’.

download

IMG

Het prachtige logo van deze kleurplaat is ontwerpen door Ilse Heip (http://www.huisheip.moonfruit.com ): “Dit is een vermoeide kameleon, hij krult zich op, met levenslust. Zo heb ik Dascha ervaren, die me vroeg mijn steentje bij te dragen aan haar project om centen in te zamelen voor de ME-CVS-vereniging in België. Ze bruist van ideeën en zou zo graag haar actieve leven ten volle kunnen oppikken maar het kan gewoon niet. Die dualiteit heb ik willen visualiseren. Mensen met CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) krijgen er bovenop wel eens te horen dat ze maar moeten kunnen en willen. Ik maak graag deel uit van dit project om CVS de nodige aandacht te geven!”

Ilse heeft deze kameleon ook in kleur op een steen geschilderd. Deze is terug te vinden in de stenencollectie op deze website.

IMG
IMG
IMG